Aktiv – A er et kunnskapsbasert prosjekt bestående av informasjon, testing, gruppe – og egentrening, og re – testing over en 3 måneder – periode. Det har som hensikt å implementere retningslinjer for behandling av pasienter med artrose for å utsette eller unngå operasjon. Første dag består av artroseskolen, en undervisning på ca 2 timer, deretter vil det bli testing av din funksjon under en individuell konsultasjon før du skal delta på gruppetreninger over en 6 ukers periode 2x i uken som avsluttes med en re-test etter 3 mnd.

Gruppetreningen består av øvelser med kroppsvekt og med utstyr, som har som mål å styrke muskulatur, forbedre gangfunksjon og redusere risiko for fall. I tillegg til gruppetreningene vil du få et utarbeidet egentreningsprogram som du skal følge 1 x i uken i 6 uker og deretter 3 x i uken de resterende 6 ukene før re-test i uke 12.

Kursoppstart: Neste kurs august/september 2024

For påmelding – kontakt resepsjonen på tlf 67166080 eller mail post@osteraasklinikken.no