Vi ringer deg på avtalt tid og tilbyr undersøkelse, veiledning og råd for å hjelpe deg med dine plager. Basert på dine behov viser vi deg øvelser på direkten eller sender deg dette pr e-post. På denne måten kan du holde deg aktiv og ta vare på egen helse, selvom hverdagen er annerledes i disse tider. Vi kan hjelpe deg med: • Undersøkelse av nyoppståtte plager • Videre behandling av etablert skade/plage • Samtaler og informasjon • Veiledning for å mestre dine utfordringer • Tilpassede treningsøvelser • Veiledet egentrening • Uttøyning • Tiltak etter dine behov Vi samarbeider med fastleger etter behov og bistår med vår spesialkompetanse innen muskel- og skjelettplager for å avlaste fastlegekontorene ifbm utbruddet av Covid-19. Ta kontakt med oss for å sikre deg din konsultasjon: Online booking: www.osteraasklinikken.no Du kan også klikke deg inn på «Ansatte» på hjemmesiden og kontakte din terapeut direkte via e-post eller telefon. Alle som har avtalte timer hos oss blir kontaktet og tilbudt ombooking til videokonsultasjon. Ha en god dag!