Vi får et ledig kontor ved Østeråsklinikken (www.osteraasklinikken.no) fra 1. januar 2024, og ønsker oss en engasjert fysioterapeut /manuellterapeut som tilskudd til vårt team. Vi er en klinikk i utvikling og ønsker å tilby dette kontoret til en fysioterapeut/manuellterapeut som ønsker å ta med sitt eget driftstilskudd. Østeråsklinikken har bl.a. en stor flott treningssal, (nylig utvidet med 200 kvm) og som kontinuerlig oppgraderes. Vi har betjent resepsjon som bidrar til flyt i daglig virke for oss terapeuter. Vi deler venterom med Østerås Tannlegekontor og tvers over gangen ligger Østerås Legekontor og Lønnås Legesenter som vi samarbeider svært godt med. Dersom du har interesse for/utvidet kompetanse innen hofte, kne, ankel og fot er det gunstig for oss, men vi er samtidig åpne for alle interesseområder. Skulle du ønske å utvikle din ultralydkompetanse, kan vi også legge til rette for det. Østeråsklinikken er interessert i alle spesialiseringer.

For en fortrolig samtale, kontakt Geir Talgø på mob 98489279 eller pr mail gtalgo@gmail.com.